Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

droga katowice-warszawa , jak dojechac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam jutro o 10 rano byc w Warszawie i wszyscy mnie strasza, ze od piotrkowa bede ciagle stal, planowalem wyjechac kolo 6 rano.

Podobno w piotrkowie mozna gdzies odbic zeby nie stac na drodze ktore jest w przebudowie.

Czy ktos jezdzi czesto do warszawy ta trasa ? Jakies sugestie ?

Dzieki za pomoc :)

Opublikowano

Witam,

Kolego tą trasę pokonuje bardzo często bo zdarza się kilkanaście razy w miesiącu i przećwiczyłem już wiele alternatyw tej drogi.

Droga od Piotrkowa jest faktycznie przez mękę, ale obecnie jak miniesz korek (który od 1,5 msc tworzy się zawsze na odbiciu na drogę nr 8 - postawili swiatła 5 km dalej i dlatego) jest już w miarę ok. Wiadomo szału nie ma, ale jest jednostajna droga. (zakładam ze nie ma wypadku). Weź pod uwagę że jeżeli masz być na 10 w Warszawie (zależy które miejsce) to w okolicach godziny 8-8.30 musisz znajdować się już w Jankach, bo dalej to koreczek murowany o tej porze.

Udanej drogi, jak coś pytaj.

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Wybiore sie chyba przez siewierz-> kielce-> radom-> warszawa

40km dalej ale przynajmniej omine ta fatalna droge :)

Opublikowano

Wybiore sie chyba przez siewierz-> kielce-> radom-> warszawa

40km dalej ale przynajmniej omine ta fatalna droge :)

Na Kielce zejdzie ci nie więcej jak 3 godziny, mnie tyle to zajmuje z Żor jadąc mniej więcej jak Pan Bóg przykazał. Droga jest taka sobie a na tygodniu trzeba wziąc pod uwagę ogromną ilość ciężarówek, które skutecznie spowalniają cały ruch a wyprzedzanie nie zawsze jest łatwe. Więc dobrze żebyś mial rezerwę czasu. Jadąc na Kielce trasą numer 7 (wbijesz się na nią w Jędrzejowie, tam jakiś czas temu były objazdy w centrum, nie wiem jak teraz) w Chęcinach jest węzeł w przebudowie więc tez może się przykorkować. Na szczęście nie musisz odbijać na Kielce bo siódemka obchodzi je bokiem i gnasz na Radom. Od Radomia masz ekspresówkę więc błyskawicznie dojedziesz na obrzeża stolicy gdzieś pod Sękocin chyba no a tam to już Janki i to co kolega napisał wcześniej.