Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Wymiana żarówek postojowych!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie wymiany żarówek postojowych. Zakupiłam takie fajne żarówki migające i chciałabym je wymienić. W instrukcji obsługi opisane jest jak to zrobić (wydaje się łatwo) ale z mężem próbowaliśmy i trochę się boimy że coś tam wyrwiemy. Żarówka siedzi dosyć głęboko. Mamy próbować dalej czy trzeba reflektor cały demontować? Aha i czy taka migająca żarówka nie rozładowuje akumulatora??

Opublikowano

szykujecie się na święta czy jak??

migające postojowe ??? a co z mundurowymi??

możecie spokojnie wyciągać czasem tak mocno siedzą :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to właśnie tak nie do końca stroboskopy. Samochód jeśli stoi i nie jest zamknięty to co raz mrugnie światłami. Jak zamykam to uruchamia się raz klakson i znowu mrugnie światło i to wszystko. Czy to jest nielegalne?

Opublikowano

czy to przypadkiem nie chodzi o kierunkowskazy? :naughty:

Opublikowano

a skad masz takie magiczne zarowki? bo szczerze to nie zabardzo wiem o co chodzi i mysle ze koledzy podobnie ;)

jezeli allegro to poprosze link, chetnie zobacze co to za cudo...

Opublikowano

tez jestem Ciekawy ; ).

ale stroboskopy sa chyba zabronione i mundurowi moga sie przyczepic .

Opublikowano
  • Autor

nie pamiętam dokładnie bo zostały kupione dawno temu i chyba w Auchanie za niewielkie pieniądze pod nazwą żarówki postojowe :)

Opublikowano

to moze poprostu sa niesprawne ; p wiem ze zarowki led maja tendencje mrugania zdarzyło mi sie to pare razy :cool1:

Opublikowano
  • Autor

niesprawne raczej nie są :P znajomy też miał takie i też tak samo świeciły

Opublikowano

no to nie mam pojecia co to moze byc ; ) a mozesz zrobic ich zdjecie i pochwalic sie na forum ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no wyglądają jak ledowe. Teraz są w aucie w schowku i nie chce mi się po nie iść. Jutro mogę zdjęcie wkleić :blink:

Opublikowano

jak już zamontujecie to prosimy o jakiś krótki filmik, ciekawy jestem jak to wygląda :mysli:

Opublikowano

A może to jakaś funkcja (podłączenie) w alarmie skoro piszesz że przy zamykaniu. Istnieje możliwość że oprócz kierunkami może mrugnąć pozycjami.

Opublikowano

hehe, ja to czuje ze alarm jest podlaczony pod pozycyje i to cala magia migajacych pozycyjnych :polew:

Opublikowano

w sumie to trochę bez sensu bo i tak tego nie widać i tak, postojówki strasznie słabo świecą, przynajmniej moje :gwizdanie: chociaż mam ledowe.

Opublikowano
  • Autor

Zdjęcie żarówek.

IMG_4502.jpg

[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 21:00_________________________________________________Postaram się w najbliższym czasie je wymienić ale to może potrwać z 2 tygodnie :P Po wymianie nagram filmik :naughty:

Opublikowano

zwykła diody a jak diody się pier,,, to zaczynają migać :decayed:

Opublikowano

zwykła diody a jak diody się pier,,, to zaczynają migać :decayed:

i to cała magia mrygających postojówek, to u mnie jak sie wysr... i zaczeły mrygać zamiast wymieniać mogłem sie cieszyć że mam fajny gadzet