Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] zagadkowa wtyczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z kieszeni gdzie mieści się radio mam 2 kostki Iso standardowe oraz taką właśnie wtyczkę.

Nie grają mi głośniki w tylnych drzwiach jak i sub w bagażniku.

próbowałem podać sygnał na te kostkę za pomocą przewodu od głośników lecz na żadnej kombinacji nie zagrało nic więcej;/

z góry dzięki za jakieś podpowiedzi Co to za kostka ;]

W linku zdjęcia w/w kostki

http://chomikuj.pl/zbik1/Galeria

Opublikowano

zaznaczyłem odpowiedź na Twoje pytania :wink4:

Wtyczka jest właśnie od niskiego sygnału dla wzmacniacza, który obsługuje sub i tylne głośniki. Jeśli masz oryginalne radio to powinno być podłączone jak na obrazku, jeśli nie to trzeba przerobić troche instalację, albo zakupić odpowiedni adapter.

nowy2m.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

łał. dzięki. a wiesz może jak taki adapter się nazywa. Nie mam oryginalnego radia.

Opublikowano

a ja nic nie kupiłem, uciąłem kostkę miniiso i podałem ją na zwykłe iso, sygnał na wzmacniacz podałem z radia tak jak do wzmacniacza subwofera(nieoryginalnego) i smiga az miło :) Nagłosnienie Nokia w sedanie ;d

Opublikowano

a ja nic nie kupiłem, uciąłem kostkę miniiso i podałem ją na zwykłe iso, sygnał na wzmacniacz podałem z radia tak jak do wzmacniacza subwofera(nieoryginalnego) i smiga az miło :) Nagłosnienie Nokia w sedanie ;d

to miałem na myśli mówiąc "trochę przerobić instalację" :good:

Opublikowano

też tak próbowałem ale albo grał mi tylko jeden głośnik w tylnich drzwiach albo suba w bagażniku nie było słychać.

Opublikowano

też tak próbowałem ale albo grał mi tylko jeden głośnik w tylnich drzwiach albo suba w bagażniku nie było słychać.

Ja nie mam oryginalnego suba, i miałem bodajże 4 przewodów 2x brazowy biały,zolty, (kolory mogly byc inne) zolty to byl sygnal, biały plus od głosników, 2x brazowe to był minus bo sygnał i tak idzie na wzmacniacz wiec możesz podpiąc pod jeden glosnik w radiu :)

Opublikowano

ja inaczej zrobiłem, miałem okazje kupić ori radio i po problemie, no może nie do konca- czy suba słychać tylko w bagażniku po otwarciu klapy bo w aucie go nie słyszę