seals1979 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam Drogich Klubowiczów Mam do was prośbę o pomoc. Mianowicie muszę wymienić nagrzewnicę w swojej A4 i mam problem: Mam już zdjętą deskę i nie wiem jak zdjąć cały moduł gdzie znajduje sie nagrzewnica i parownik. Proszę o pomoc.
adam2.6v6 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witaj a ja mam do Ciebie prosbe jak zdjoles ta deske mnie to jutro czeka mam zdjete schowki caly srodkowy panel i co dalej
wiktorsam Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie wiem jak w polifcie ale to chyba nie jest jakiś wielki problem. Rozpinasz przewody od klimy, odpinasz nagrzewnicę, potem odkręcasz mocowania od belki podszybia - jedno przy schowku pasażera, jedno po środku obudowy nagrzewnicy jedno przykręcone do ramy tunelu środkowego i wyciągasz. Najlepiej rozebrać całą ramę tunelu środkowego i wyjąć bo tak to ciężko będzie zdemontować. W przedlifcie jest tak, może w polifcie da się inaczej wyciągnąć nagrzewnicę ale wątpię. A czemu musisz wymienić - cieknie ? Pozdrawiam
seals1979 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 tak, niestety cieknie. już wymieniona na nowa. trochę mi to zajęło. wszystko już działa, szyby trochę jeszcze parują ale coraz mniej
Rekomendowane odpowiedzi