Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Orientacyjny czas dojazdu do różnych miejsowości w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wpadłem na pomysł żeby założyć taki temat ponieważ może się to zawsze komuś przydać, zwłaszcza w sytuacji, gdy są jakieś roboty drogowe związane z Euro 2012 np lub też inne okoliczności na trasie o których wiedzą pobliscy mieszkańcy czy też ludzie którzy często jezdzą danymi trasami (forumowicze) a którzy mogliby się taką wiedzą podzielić z resztą użytkowników tego forum po to, aby wszystkim lepiej i sprawniej się podróżowało no i żeby można było sobie zaplanować trasę przejazdu :wink4:

to może ja zacznę: jak to jest z czasem dojazdu od Skierniewic tj. miejscowość niedaleko Warszawy do Zakopanego, a dokładniej do Murzasichle? Jak sytuacja na trasie katowickiej (gierkówce) ? O której wyjechać tak żeby być mniej więcej w piątek koło 15 na miejscu?

Opublikowano

Powiem Ci tak kolego z Katowic do Warszawy jade ok 4-4.5h (praktycznie co tydzień), jadąc w stronę Wawy roboty drogowe od Piotrkowa na odc. ok 80km. A w tych godzinach co Ty podałeś i w piątek to musisz się liczyć że mogą być jakieś przestoje, bo tak to raczej płynnie idzie ale powoli. Za Katowicami to niestety nie wiem.