Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] Przepływka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako, że jakiś czas temu miałem problem ze swoim samochodem chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami z innymi, może moje wynurzenia okażą się pomocne. Silnik 1.8 T AMB, co jakiś czas wyskakiwał check engine. Po podpięciu VAGA komp pokazywał błąd 17536 system too lean. Bank 1. Po grzebaniu w samochodzie okazało się , że jedna z dwóch sond walnięta. Po wymianie niestety to samo, po kilku godzinach jazdy błąd znowu się pojawiał. Samochód spędził tydzień u znajomego elektryka, który przejrzał kata, wszystkie wężyki z podciśnieniem. Dalej to samo, wymienione świece, cewki, nawet paliwo zacząłem tankować inne (ruskie) i dalej to samo. Jedyne co mnie dziwiło to to, że samochód spalał mniejszą ilość paliwa jaka wydawała mi się słuszna. Więc wpadłem na pomysł, że będzie to przepływka i co mnie zaskoczyło miałem rację. Po wymianie na pewno kilka rumaków wróciło pod maskę, mimo wzrostu spalania jestem zadowolony.

Opublikowano

ale co jest problemem?

Opublikowano

A wystarczyło zalogować dynamicznie 002 i byś w kilka minut wiedział gdzie szukać :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 12:08_________________________________________________Dodam że wczoraj przemyłem swoją półtotaroczną przepływkę i wywaliłem tą jedną kratkę od strony tipa i auto lepiej przyśpiesza :)

e7f612099ad86b1amed.jpg