slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 od adasia mam oiltak-a także nic specialnego dzięki grześ to kiedy to ++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 wpadnij kiedy do nas do brzeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 mam nadzieje że jak najszybciej, tyle że teraz dupaa zima więc się zastanawiam bo na warszawę muszę udeżyć ze strojeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 mam nadzieje że jak najszybciej, tyle że teraz dupaa zima więc się zastanawiam bo na warszawę muszę udeżyć ze strojeniem no jest tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Seba da się jechać tam u Ciebie czy poczekać jak zima minie bo bym przyjechał i co byśmy pogrzebali w moim paździochu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 do seby zawsze dojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 do seby zawsze dojedziesz Spoko wiem jak jechać bo już byłem nie raz u niego ale to w lecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 do seby zawsze dojedziesz Spoko wiem jak jechać bo już byłem nie raz u niego ale to w lecie to co umawiamy sie na spota u Seby i robimy rezanko :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 bogato w ty gadu gadu a ja nic nie wiem na ten temat pablo do mnie dojazd jest tylko jak śniegu nie ma przyszły lampiony tył no i rozpakowałem pakę od adamoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 jedyne słuszne lampiszony oil catch tank? aż tyle oleju gubisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 takie same mam lampiony ja przeciesz u ciebie w zimie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 panie tomek po pieniądzach go nabyłem, a furka będzie miała za to czysty dolot, od wymiany do wymiany nie dolałem do tego silnika ani grama grześ a ja to pamiętam kiedy ty byłeś.... a co do lamp to wydaje mi się że nie ma nic innego co można by założyć, te są w pytkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 panie tomek po pieniądzach go nabyłem, a furka będzie miała za to czysty dolot, od wymiany do wymiany nie dolałem do tego silnika ani grama grześ a ja to pamiętam kiedy ty byłeś.... a co do lamp to wydaje mi się że nie ma nic innego co można by założyć, te są w pytkę ja też dokładnie nie pamiętam ale kuresko zimno było a co do lamp to faktycznie miażdżą suty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam ponownie, jestem w trakcie montażu turbo kkk caha 170 cr na kolektorze z golfa 1.6td przy okazji zmieniłem rozrząd, vacum pompę oraz łożyska na alternatorze oraz sprzęgle sprężarki, także roboty co niemiara oto foteczki jak widać już siedzi, zostało podłączyć smarowanie i wydech pospawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jak widać już siedzi, zostało podłączyć smarowanie i wydech pospawać a masz czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak widać już siedzi, zostało podłączyć smarowanie i wydech pospawać a masz czym ano jest jest, sprzęt chodzi aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 po ten gratis wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak ukończę ulepa to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 do seby zawsze dojedziesz Spoko wiem jak jechać bo już byłem nie raz u niego ale to w lecie to co umawiamy sie na spota u Seby i robimy rezanko :naughty: Trzeba tak zrobić w najbliższym czasie Seba i jak tam lampiony pochwal się nimi bo foty stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 lampiony miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi