Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jaki palmtop lub pocket pc do vag?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic palmtopa lub pocket pc i chciałbym żeby się dało podpiąć do tego vag żeby diagnozować swoja niunie.Dlaczego nie laptop gdyż chciałbym też żeby urządzonko było male a przy okazji gps.Słyszałem że da się podpiąć takie urządzonko zreszta widziałem jak gośc to podpiął do mojej niuni.Urządzonko miało napisane IPAQ czy coś w tym stylu i rysikiem włączał na nim opcje a łączyło się bezprzewodowo chyba jakiś bleutooth był podłączony co coś do nakla do którego się podpinał.Może wy coś doradzicie lub ktoś z was ma doświadczenie na tym polu.Piszą że programy wymaają minimum pentium a na tych urządzonkach są już 400mhz.Podejżewam że problem tkwi w podłączeniu takiego urządzonka bo ciężko jest kable znależć

Opublikowano

vag-coma ross-tech'owego nie ma na pocketPC czy inne (z tego co pamiętam).

Rozumiem, że program taki na pda już masz ?

Opublikowano
  • Autor

wiesz programu też nie mam ani pda.Pytam co lepiej pocket pc czy palmtop.Jeśli chodzi o program to podoba mi sie interfejs vag-com chciałbym cos w tym stylu.

Opublikowano

http://www.robsaudiworld.com/vag.htm

http://www.arlab.it/vc/main.html

Vag-Check

Było jeszcze kilka na pda, ale zapomniałem - nawet na forum ktoś chyba podawał.

Działa na zwykłym kablu vag-comowym

Q. Does VAG-Check work on my PDA?

A. Yes & No! Version 2.0 supports any kind of PDA with serial port or Bluetooth port and 320x240 screen resolution, no limitation on processors type. VAG-Check 1.1.6 supports Intel processor ARM based PDA, and SH3 based PDA.

Opublikowano
  • Autor

Nic z polskim interfejsem nie ma?A jakiego programu używacie na laptopy który was nie zawiodł?[br]Dopisany: 19 Marzec 2008, 06:13 _________________________________________________czyli jednak lipa te plamtopy lub pockety prawdziwe możliwości to juz tylko laptop?To będę musiał i to i to zakupić czyli jakiegoś niedrogiego ale dobrego palmtopa do navi i laptopika do vagowania