Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Brak rezerwy? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FIS pokazuje mi, że mam do przejechania 50km na baku, wskazówka na czerwonym polu, ale FIS nie wywala mi, że mam zatankować... Coś jest nie tak?

08iXXl.jpg

W czwartek przy przejechanych 70 albo 80 km miałem w baku 17l paliwa wg. KTS520.

Opublikowano

powinien Cię informować kontrolką na fisie o rezerwie jeżeli masz do przejechania 50 km. Na zdjęciu widać że masz ok. 9-10 l tak więć powinieneś przejechać więcej niż te 50 km.Istnieje też taka możliwość że mu ostro wciskałeś i chwilowe spalanie było wysokie automatycznie zmniejszając zasięg, a ilość paliwa wg ogólnej średniej spalania pozwoli przejechać Ci więcej. Mam nadzieje że jako tako zrozumiałeś.

Pozdro

Opublikowano

To normalne . Jak mocniej pocisniesz to bedzie pokazywalo jeszcze mniej .

Teraz jak zrobiło sie zimno to mi na rezerwie pokazuje 70 , 80 km do zrobienia ale w lecie było 100- 120 .

Wiec widzisz sam ze jest różnica . Nie przejmuj sie i jeździj dalej

Opublikowano
  • Autor

No rezerwa się zapaliła ale dopiero jak spadła na czerwoną kreskę :P Tylko nie było piknięcia..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na obrazku widać że nie jest jeszcze na czerwonym polu wiec musisz jeszcze trochę przejechać i księgowy na pewno się zapali :)

Opublikowano

robił zdjęcie pod kątem z tej strony gdzie można uważać, że jeszcze niby nie ma. Natomiast zapewne patrząc w prostej linii na licznik prawie jest, więc okej, również popieram kolegę wyżej i nakazuję pojechać chwilę dłużej aż wejdzie lub lekko przejdzie czerwoną kreskę i musi zadziałać, w przeciwnym razie jest problem... Pozdro