Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Mam 2 bochenki, w łikend przekażę Arturowi a na kolejnym spocie on Tobie Niestety nie da rady wcześniej bo w radomsku stoję Spoko ale ten łikend to popraw bo wpadnie siemian i Ci go poprawi Dzięki za spota Wszystkim Tomasz jak zderzaki w B8 całe to w przyszły czwartek ja spróbuję nad nimi "popracować"
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Mironek znów chlał i był wożony swoim B8 ...
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Mam 2 bochenki, w łikend przekażę Arturowi a na kolejnym spocie on Tobie Niestety nie da rady wcześniej bo w radomsku stoję Spoko ale ten łikend to popraw bo wpadnie siemian i Ci go poprawi Dzięki za spota Wszystkim Tomasz jak zderzaki w B8 całe to w przyszły czwartek ja spróbuję nad nimi "popracować" No właśnie nie do końca i dlatego jechałem jak niżej: Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed:
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l walcie póki seria na aucie szkoda nawet serii Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed: Nie mądrzyj się, brakło drogi ale 265 było :gwizdanie:
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l dokładnie - już nie dostanie bo mi wtryski zapiekł Teraz taki mądry jesteś a tak całą drogę mówiłeś że się w 7l na 100km mieścisz to jak doszedłem do 120 i było 10 to mi się głupio zrobiło [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 00:21_________________________________________________Nie musiałeś tyle razy tego powtarzać, zrozumiałem aluzję
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Kurcze ale furka chyba będę musiał jakiegoś dzieciaka sprzedać Uuuu to nie ma lipy :oklaski: na 2-ce to i tak niezły wynik To była szóstka[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 00:29_________________________________________________ale
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed: Nie mądrzyj się, brakło drogi ale 265 było :gwizdanie: Ufff a już myślałem ,że tylko mój się długo rozpędza
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Dzięki za spocika a droga powrotna jestem pod wrażeniem nie przesadzaj - jechałeś jak na trybie awaryjnym Czyli foty z 270km/h nie ma :?:....... Ja bym mu już w takim razie auta nie dał :gwizdanie: w końcu było gadane :gwizdanie: :decayed: Nie mądrzyj się, brakło drogi ale 265 było :gwizdanie: Ufff a już myślałem ,że tylko mój się długo rozpędza Nie przejmuj się Twojego nic i nikt nie pobije
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l O kurde a nasz prezes zapomniał listę zrobić na dzisiaj? Chyba że już ten trend umarł :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________Dobra Pany, spadam spać bo jutro muszę wcześnie wstać więc dobrej nocy
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Wzajemnie też uciekam do wyrka Daniel teraz to normalnie widzi ,że bez listy większa frekwencja jak z nią .
Opublikowano 26 Stycznia 201214 l Autor E nie, ale jak pytalem kto bedzie to tylko ja i Grzesiek z kobietkami byliśmy pewni wiec po co robic :gwizdanie: