Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l Autor Bo k**wa nie moga dac wczesniej info na glowna ze beda grzebać. ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- i tak dalej co spierdolone, to nie działa ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- i tak dalej co spierdolone, to nie działa
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l Autor melissa se wez mi działa co działa, podwójnie pisane posty, cyfry zamiast konkretów? gówno a nie działa..
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l melissa se wez mi działa co działa, podwójnie pisane posty, cyfry zamiast konkretów? gówno a nie działa.. ale tu chyba niewchodzisz po to by se na dane w profilu pozaglondać
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l Autor jo niewiem słonko na dworze a oni se nerwują w robocie siedza, to co sie dziwisz
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l :decayed: ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ---------- roboty se chyć ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- roboty se chyć
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l Autor melissa se wez mi działa co działa, podwójnie pisane posty, cyfry zamiast konkretów? gówno a nie działa.. ale tu chyba niewchodzisz po to by se na dane w profilu pozaglondać tu nie, ale na technicznych tak, zreszta, co ja sie bede produkował