Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

ale jestem wyebany po studiach, godzine temu wróciłem a na rano do roboty.. :facepalm:

Trza Cie przytulić ???

Jak byłem w Twoim wieku to jeszcze człowiek co zaliczył i dopiero do domu wracał ale zmeczenia nie bylo....roczniki jakies lipne tera ....:thumbdown::facepalm:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 732,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakbyś pił od piątku to byś miał inne podejście.. :wink: Ale swoją drogą masz racje

Opublikowano

Jak mialem Twoje lata to sie pilo do rana....bralo prysznic i do szkoly......albo do roboty jechalo......nie uwierzysz jak sie kiedys zylo...na studiach byly najlepsze balangi....w piatek sie bawilem w SG w Bravo ,a w sobote rano sie budzilem w robocie.....jak tam czlowiek grafial to nigdy nie bylo wiadomo.....

wiec nie wyskakuj z alko bo dzis sie nie pije tylko degustuje ;)

Opublikowano
Jak mialem Twoje lata to sie pilo do rana....bralo prysznic i do szkoly......albo do roboty jechalo......nie uwierzysz jak sie kiedys zylo...na studiach byly najlepsze balangi....w piatek sie bawilem w SG w Bravo ,a w sobote rano sie budzilem w robocie.....jak tam czlowiek grafial to nigdy nie bylo wiadomo.....

wiec nie wyskakuj z alko bo dzis sie nie pije tylko degustuje ;)

:naughty: staro szkoła :brawo::decayed:
Opublikowano

Grzesio poniósł mnie melanż u Zigi w pt :grin:

Opublikowano

melanż to mnie poniósł w pt. przy autku jak rozbierałem do malowania:wink:...że nie dałem w sobotę do roboty:decayed::grin:

ps. auto już od wczoraj w podkładzie:banan:

Opublikowano
melanż to mnie poniósł w pt. przy autku jak rozbierałem do malowania:wink:...że nie dałem w sobotę do roboty:decayed::grin:

A mi też Twój brat pomaluje 3 elementy? :decayed:

Opublikowano

czadowo :slina: ......szukam zderzaka ze spryskami :naughty:

Opublikowano

powiem tak...mnie bardzo ładnie całe Polo pomalował i audi też będzie całe bez dachu:wink: ale teraz jak skończy moje robić, to zaczyna swoje a8 do sezonu szykować...więc wątpię, lecz nie wykluczam. Ale były w przeszłości osoby co nie przyłożył się za bardzo do roboty, ale to już myślę, że przeszłość:whistling:

---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

czadowo :slina: ......szukam zderzaka ze spryskami :naughty:

dziś się cały dzionek suszyło:wink: a we wtorek lub środę będzie malowane a w sobotę lub we wtorek odbiór...wszystko musi swoje odstać:wink:
Opublikowano
powiem tak...mnie bardzo ładnie całe Polo pomalował i audi też będzie całe bez dachu:wink: ale teraz jak skończy moje robić, to zaczyna swoje a8 do sezonu szykować...więc wątpię, lecz nie wykluczam. Ale były w przeszłości osoby co nie przyłożył się za bardzo do roboty, ale to już myślę, że przeszłość:whistling:

A to teraz malujesz całe? chyba nie, ale planujesz taki zabieg... kolor bez zmian?

Opublikowano

A to teraz malujesz całe? chyba nie, ale planujesz taki zabieg... kolor bez zmian?

Polo było całe malowane bez dachu i audi też będzie całe bez dachu a kolor ten sam...ale dziwnie mi to powiedział...bedzie o wiele głębsza czerń i nie chodzi o to, że będzie nowy lakier hmm...:mysli: nie wiem co kombinuje, ale curva...podoba mnie się ten pomysł:kox:

Opublikowano

Polo było całe malowane bez dachu i audi też będzie całe bez dachu a kolor ten sam...ale dziwnie mi to powiedział...bedzie o wiele głębsza czerń i nie chodzi o to, że będzie nowy lakier hmm...:mysli: nie wiem co kombinuje, ale curva...podoba mnie się ten pomysł:kox:

Ale to teraz całe maluje? czy tylko to co ucierpiało?

Opublikowano

tak całe bez dachu...wbrew pozorom lakier już był słaby no i przede wszystkim rysa od klapki do przednich drzwi:wink:

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ----------

Pucuś a co masz do malowania??

Opublikowano
tak całe bez dachu...wbrew pozorom lakier już był słaby no i przede wszystkim rysa od klapki do przednich drzwi:wink:

No to teraz mnie załamałeś, ja do BT mam jechać z porysowanym przednim zderzakiem i maską w odpryskach... ehhh porażka

Opublikowano

felgi też będą odnawiane lakierniczo i oczywiście suta gleba:decayed:

Opublikowano

No to teraz mnie załamałeś, ja do BT mam jechać z porysowanym przednim zderzakiem i maską w odpryskach... ehhh porażka

ja też :facepalm:

---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

Grześ lecisz na lecie do BT?

Opublikowano

a i zapomniałem dodać, że tylne nadkola ładnie o ponad centymetr poszerzone z ładnymi "ori" kantami:decayed:

Opublikowano
a i zapomniałem dodać, że tylne nadkola ładnie o ponad centymetr poszerzone z ładnymi "ori" kantami:decayed:

Menda...:decayed:

Myślisz żeby lecieć na letnich do BT? :decayed:

Opublikowano

:slina::shock3:

Opublikowano

Menda...:decayed:

Myślisz żeby lecieć na letnich do BT? :decayed:

jak będzie ładna pogoda...TAK!!