Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 Avant] Jaką tylną wycieraczkę w avancie kupić???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kończy mi się tylna wycieraczka w mojej A4, czy ktoś ostatnio może zmieniał, jakiej firmy, jakie oznaczenia, jakie ceny?? Z ASO mi nie proponujcie, po ostatnim zakupie nowych wycieraczek na przod za 170zł i po tym jak one mażą, to do ASO szybko nie zawitam po tego typu rzeczy.

Opublikowano

Kaj, a jakie Ty masz mocowanie na wycieraczki z przodu ? Na zwykłe pióra czy na te łamane ?

Jak zwykłe to komplet do Twojego to koszt jakieś 75 zł, a jeżeli chodzi o te łamane to koszt około 100 zł (VALEO).

Jeżeli chodzi o mazanie - kupujcie dobre płyny, bo te tanie albo te ze stacji benzynowych to kicz - niszczą gumę, wycieraczek, smużą na szybie i są ogólnie kiepskie.

Co do tylnej to w B6 jest taki myk, że jest dziwne mocowanie tej wycieraczki i ma jakąś taką dziwną długość te pióro dlatego ja kupiłem zwykła wycieraczkę o podobnej długości i wymieniłem tylko samą gumkę i jest dobrze.

W ASO tylna kosztuje chyba 50 zł, a za zwykła zapłaciłem kilkanaście zł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wymieniam gumę tylnej wycieraczki za 10zł w sklepie z wycieraczkami( sam sprzedawca zakłada). Jak masz niedaleko siebie sklep z wycieraczkami to zapytaj się sprzedającego czy nie wymienia samej gumy ... Co prawda guma jest dobrej jakości, ale zużywa co pół roku ( przed zimą i po zimie ;)).

Opublikowano

Z tyłu bardzo chlapie i nie warto bardzo inwestowac w wycieraczki mi podeszła z malucha :polew: cena 7pln