Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie, dziś działałem z podświetleniem nawiewów (nawet mi to wyszło -> zdjęcie w opisie mojego auta ) Robiłem to porządnie i aby ładnie ułożyć wiązki (wszystkie kratki połączyłem z pokrętłem świateł) wyjąłem licznik. Niestety podczas jego montażu gdzieś wyleciała mi jedna ze śrub, która go trzyma (jak kończyłem prace było ciemno jak w d.pie). Chciałbym ją zakupić, ale nie wiem niestety jaki ma numer, bo wg etki siedzi tam: N 907 287 02 śruba imbusowa soczewkowa (kombi) M5X16, a wg mnie jest tam torx. Bardzo proszę o podanie numeru odpowiedniej śrubki. Drugie pytanie to czy owa śrubka występuje w skodzie bo do salony skody mam 5min, a do salonu audi muszę przejechać całe miasto. (kliknij obrazek, aby powiększyć)
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Przeciez znalazłes juz sobie W Skodzie powinna byc
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 no znalazłem, ale w etce pisze, że to jest imbus, a u mnie siedzi torx i z tego co widze to raczej nikt tych śrub przede mną nie odkręcał więc są raczej oryginalne. Nie chce mieć dwóch śrub różnych (jeden imbus, drugi torx)
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Moze ktos zmieniał zegary albo grzebał i takie przykrecił .
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 sprawa nie daje mi spokoju znalazłem nawet coś takiego: [link] i jest napisane jak byk śruba torx 25
tomekSSK Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kolego, zdejmij osłonę pod kierownicą i poszukaj tam śrubki, powinna leżeć na osłonie. Ostatnio odkręcałem zegary i też mi wpadła tam śrubka.
Rekomendowane odpowiedzi