puchaty106 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Panowie mam pytanko czy zderzak tytlni podejdzie od avanta do sedana b6 i czy od b7 sedana czy avanta tez bedzie pasowal??Mam b6 i potzrbuje kupic w dobrym stanie tylni zderzak z parktronikiem!!
wrclaguna Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie pasuja przeciez zderzaki z sedana do avanta Obojetnie czy B6 czy B7
miszka Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Panowie mam pytanko czy zderzak tytlni podejdzie od avanta do sedana b6 i czy od b7 sedana czy avanta tez bedzie pasowal??Mam b6 i potzrbuje kupic w dobrym stanie tylni zderzak z parktronikiem!! Z sedana do avanta na pewno nie podejdzie i tak jak napisał kolega wyżej nie ważna czy od B6 czy B7, zderzak od avanta jest dłuższy . Jeżeli chodzi o zderzak z B7 do B6 i obydwa to sedany to widziałem gdzieś na niemieckiej stronce że da rade to zrobic
puchaty106 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 To dzieki juz wiem co musze szukac.
Tedi35 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie w linku ponizej to do sedana czy avanta http://allegro.pl/show_item.php?item=2014599835 gosc nie wie a jak to mozna sprawdzic ale podajac mu numery. Są podane na elemencie? Drugie pytanko czemu on ma listwe przez srodek-samorobka czy takie wersje byly. Z tego zderzaka potrzebuje tylko dokladke w sumie prosze o pomoc i rozkminic co to. pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 na moje to avant bo ma dość długie "boki" ale tak mi się tylko wydaje
Tedi35 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 na moje to avant bo ma dość długie "boki" ale tak mi się tylko wydaje Chyba mu karze zmierzyc dlagosc od lewej do prawej i bede wiedzial bo gosc mega nie kumaty. Bo nie wiem czy numery jakies byly na nich
yaboo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 prosta sprawa :gwizdanie: w numerze części początek 8E5 sedan,a 8E9 avant, natmiast części które występują w obu rodzajach nadwozia mają symbol 8E0, niech koleś poda Ci nr części ze zderzaka i wiesz...
Tedi35 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 prosta sprawa :gwizdanie: w numerze części początek 8E5 sedan,a 8E9 avant, natmiast części które występują w obu rodzajach nadwozia mają symbol 8E0, niech koleś poda Ci nr części ze zderzaka i wiesz... A powiesz mi dokladnie gdzie on to ma znalezc - bo sam nie wiem a skoro on nie wie co ma to na bank tych numerow nie znajdzie bez wskazani gdzie ma luknąć
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Panowie w linku ponizej to do sedana czy avanta http://allegro.pl/show_item.php?item=2014599835 gosc nie wie a jak to mozna sprawdzic ale podajac mu numery. Są podane na elemencie? Drugie pytanko czemu on ma listwe przez srodek-samorobka czy takie wersje byly. Z tego zderzaka potrzebuje tylko dokladke w sumie prosze o pomoc i rozkminic co to. pozdrawiam Zderzak jest z wersji Avant Listwa ORI ochronna , bywały takie Zderzak z wersji Avant poznać można po tym iż element który jest pod lampa w Avancie jest krótszy ( Avant ma dłuższe światła tylnie ) niż w sedanie ] prosta sprawa :gwizdanie: w numerze części początek 8E5 sedan,a 8E9 avant, natmiast części które występują w obu rodzajach nadwozia mają symbol 8E0, niech koleś poda Ci nr części ze zderzaka i wiesz... Dokładnie
Tedi35 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 No i wszystko jasne. Na taki szczegol jak dlugosc plastiku pod lampa nie zwracalem uwagi bo nie mialem potrzeby. Dziekuje koledzy teraz juz wiem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi