Jump to content
IGNORED

[ALL B6/B7] Pytanie o zderzak tył

puchaty106

Recommended Posts

Panowie mam pytanko czy zderzak tytlni podejdzie od avanta do sedana b6 i czy od b7 sedana czy avanta tez bedzie pasowal??Mam b6 i potzrbuje kupic w dobrym stanie tylni zderzak z parktronikiem!!

Nie pasuja przeciez zderzaki z sedana do avanta :wink4: Obojetnie czy B6 czy B7

Panowie mam pytanko czy zderzak tytlni podejdzie od avanta do sedana b6 i czy od b7 sedana czy avanta tez bedzie pasowal??Mam b6 i potzrbuje kupic w dobrym stanie tylni zderzak z parktronikiem!!

Z sedana do avanta na pewno nie podejdzie i tak jak napisał kolega wyżej nie ważna czy od B6 czy B7, zderzak od avanta jest dłuższy .

Jeżeli chodzi o zderzak z B7 do B6 i obydwa to sedany to widziałem gdzieś na niemieckiej stronce że da rade to zrobic :naughty:

Panowie w linku ponizej to do sedana czy avanta

http://allegro.pl/show_item.php?item=2014599835

gosc nie wie a jak to mozna sprawdzic ale podajac mu numery. Są podane na elemencie?

Drugie pytanko czemu on ma listwe przez srodek-samorobka czy takie wersje byly.

Z tego zderzaka potrzebuje tylko dokladke w sumie

prosze o pomoc i rozkminic co to.

pozdrawiam

na moje to avant bo ma dość długie "boki" :mysli: ale tak mi się tylko wydaje

na moje to avant bo ma dość długie "boki" :mysli: ale tak mi się tylko wydaje

Chyba mu karze zmierzyc dlagosc od lewej do prawej i bede wiedzial bo gosc mega nie kumaty.

Bo nie wiem czy numery jakies byly na nich

prosta sprawa :gwizdanie: w numerze części początek 8E5 sedan,a 8E9 avant, natmiast części które występują w obu rodzajach nadwozia mają symbol 8E0, niech koleś poda Ci nr części ze zderzaka i wiesz...

prosta sprawa :gwizdanie: w numerze części początek 8E5 sedan,a 8E9 avant, natmiast części które występują w obu rodzajach nadwozia mają symbol 8E0, niech koleś poda Ci nr części ze zderzaka i wiesz...

A powiesz mi dokladnie gdzie on to ma znalezc - bo sam nie wiem a skoro on nie wie co ma to na bank tych numerow nie znajdzie bez wskazani gdzie ma luknąć

Panowie w linku ponizej to do sedana czy avanta

http://allegro.pl/show_item.php?item=2014599835

gosc nie wie a jak to mozna sprawdzic ale podajac mu numery. Są podane na elemencie?

Drugie pytanko czemu on ma listwe przez srodek-samorobka czy takie wersje byly.

Z tego zderzaka potrzebuje tylko dokladke w sumie

prosze o pomoc i rozkminic co to.

pozdrawiam

Zderzak jest z wersji Avant :) Listwa ORI ochronna , bywały takie :wink4:

Zderzak z wersji Avant poznać można po tym iż element który jest pod lampa w Avancie jest krótszy ( Avant ma dłuższe światła tylnie ) niż w sedanie :)

sedann.jpg

]

Dokładnie :good: