Pawel060 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Koledzy, potrzebuję fotkę przedniego fotela od spodu z zaznaczeniem gdzie, i jak idzie linka od przesuwania fotela przód/tył. Linka pękła, nie mogę ruszyć, ani wykręcić fotela, "wymacywanie" też nie pomogło :> Dzięki
.Pablo. Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wymieniałem matę siedzenia kierowcy i rozbierałem fotel ale nie było tam żadnej linki do przesuwania fotela z tego co pamiętam to pręt zwalniał zapadkę i można było fotel przesuwać. Weź lusterko i zobacz dokładnie co się stało może coś wpadło pod prowadnicę i zablokowało fotel
Pawel060 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ooo...pręt? no w sumie też może być, zazwyczaj jest to jakiś pręt. Po lewej stronie jest "rączka" do przesuwania fotela i chyba dlatego, że plastikowa pomyślałem, że jest na lince. Sprawdzę. Dzięki
wolfsb Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Panowie odgrzeje temat. Potrzebuje owa linke, prosze o podpowiedz gdzie kupic ewentualnie czy jest sprawdzony sposob naprawy?
Daviss7 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 rozejrzyj sie na aukcjach, a jak nie bedzie to gielda. a co do naprawy to zobacz jak to wszystko leci w drugim fotelu...
pbartek_13 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Witam. Odrzeję temat. Dostał ktoś ten "pręt"? Albo zna ktoś fachową jego nazwę? Przeszukałem mnóstwo aukcji i nigdzie nie mogę znaleźć tej części.
marko polo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Opublikowano 7 Czerwca 2019 kolega mam ten sam problem zerwana linka i albo kupisz caly fotel albo serwis 200 stowki odnosnie zalozenia probowalem bez wyciagania fotela ale jest problem z drugim koncem
Rekomendowane odpowiedzi