matysd1 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Witam wszystkich. Otóż mam mały problem.Po wyjęciu termostatu okazało się że powodem jego niedziałania są kawałki plastiku które trzymają termostat w rurce. Plastiki popękały wpadły w termostat i zblokowały go. I teraz się zastanawiam czy mogę wyrzucić całkowicie ten okrągły plastik z rurki trzymający termostat czy muszę wymienić cała rurkę aby termostat znów można było blokować. Trochę to masło maślane ale nie wiem jak to inaczej nazwać. Kto wymieniał pewnie wie o co mi chodzi. Proszę o pilną odpowiedz. Dodaję zdjęcie aby łatwiej było mnie zrozumieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek20stencel5 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Powinieneś wymienić króciec, bo w przeciwnym wypadku może nie działać właściwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionozzo Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 musisz wymienić całą rurę doprowadzającą z kruććem do termostatu żeby coś go trzymało inaczej będzie działał jak będzie chciał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts