Piecia1975 0 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Witam. Szukałem i nie znalazłem więc prosze o pomoc. Czy do mojego autka z 1998r awant w którym połamały się zaczepy rolety. Bębą pasowały boczki po lifcie z 2000r. Mam okazje zakupu ale nie jestem pewny. Z tego co widzę na zdjęciu to doszła zaślepka NAWI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek1957 0 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Dobre pytanie,bo temat tez mam do przerobienia.Zerkne u kolegi w polifcie i dam znac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecia1975 0 Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Jak bym miał kolegę u którego mógłbym podpatrzyć to by było fajnie a na rynku sprzedaży więcej po lliftowych niż naszych Dzięki za zainteresowanie. Pozdrowionka z Malborka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_92 0 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 powinny , jeszcze będziesz miał gniazdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
novwy 1 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 jeśli poliftowe mają w porównaniu do przedliftowych gniazdo 12V w lewym boczku to na pewno będzie wszystko pasować sam mam u siebie właśnie takie założone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts