Piecia1975 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Witam. Szukałem i nie znalazłem więc prosze o pomoc. Czy do mojego autka z 1998r awant w którym połamały się zaczepy rolety. Bębą pasowały boczki po lifcie z 2000r. Mam okazje zakupu ale nie jestem pewny. Z tego co widzę na zdjęciu to doszła zaślepka NAWI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek1957 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Dobre pytanie,bo temat tez mam do przerobienia.Zerkne u kolegi w polifcie i dam znac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecia1975 Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Jak bym miał kolegę u którego mógłbym podpatrzyć to by było fajnie a na rynku sprzedaży więcej po lliftowych niż naszych Dzięki za zainteresowanie. Pozdrowionka z Malborka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_92 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 powinny , jeszcze będziesz miał gniazdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
novwy Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 jeśli poliftowe mają w porównaniu do przedliftowych gniazdo 12V w lewym boczku to na pewno będzie wszystko pasować sam mam u siebie właśnie takie założone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts