Jump to content
IGNORED

AKTYWNE BOSE i nie działa lewy przód pomocy!!!

g1zm0

Recommended Posts

Witam

na wstępie chcę napisać że nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi ani podobnego problemu w tym dziale jak mój przypadek.

Mianowicie

- mam 4 głośniki z przodu 2 z tyłu i tuba ori noki do tego też ten cholerny uchwyt na telefon

- wymieniłem radio na audi concert już z wymienionym prockiem. Grały wszystkie głośniki a kodowanie radia było 00205. Jako że lubię dłubać w aucie to wsiadłem z laptokiem i zacząłem się bawić

kodowanie radia zmieniłem wedle przepisu z forum na następujące 0001 czyli 0 pasywnych głośników i tryb BOSE bez telefonu. W tej chwili radio się odpala z napisem BOSE :decayed: ale nie działa lewy przedni głośnik gdzie godzinę wczesniej było git :kwasny:. Sprawdzałem i grają wszystkie głośniki oprócz tego jednego. Zmieniałem kodowanie na takie jakie było ale głośnik dalej nie działa. Czy możliwe że to zbieg okoliczności i kable się przetarły w tej gumie co łączy drzwi z budą bo tylko to mi przychodzi do łba :disgust: ?

A kodowanie na telefon przywróciłeś ?

O ile się nie mylę to zestaw głośnomówiący korzysta z tego kanału i może tutaj jest jakiś zonk

no nie przywracałem, ale w tej chwili to i tak najmniejszy problem dziś o 14:30 urodził mi się syn 4350 i 59cm :> a żeby było jeszcze ciekawie wczoraj w nocy wysrała mi się pompa wtryskowa :kwasny:

GRATULACJE

Olej pompę i tak nie będziesz miał teraz czasu przy aucie grzebać, może już więcej nic nie "popsujesz" :wink4:

dzięki i masz rację może nic więcej nie popsuję :chytry:

Jak sie przywraca takie kodowanie bo mi tez sytsem bos nie dziala ale jak zamontowalem navi plus RNS-D i dziala tyl albo przod nie dzialaja razem przud dziala jka ustawie w navi cos tam z telefonem dziwne:( i w dodatku nie dziala mi zmieniarka ori w audi B6 jak podlaczylem navi.POMOZE KTOS??

Dobra system BOSE działa podswietlenie juz tez mam ale zostały mi 2 problemy

1- zmianiarka dziala podswietlenie ma płyty bierze oddaje ale w NAVI jest komunikat"BRAK ZMIENIARKI" i wogóle nie ogarnia jej.

2- a tu jak włączamnavi to wystakuje mi taki komunikat jka pokazuje fotke i nie wiem o co chodzi

22012012824.th.jpg

Oka system BOS juz dziala został tylko problem ze zmieniarka navi jej nie widzi a zmieniarka działa :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: