gwiazda11122 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Po wymianie szyby w moim A4 strasznie glosno mi chodza wycieraczki ( dokaldnie rozchodzi sie o pióra ) Jak moge temu zaradzic..czym je przesmarowac czy cos... pomozcie jak mozecie Pozdro KAMILO
gwiazda11122 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 nie , szyba jest jak najnbardziej prawidlowo , Wiesz o co mi chodzi tak z poczatku tak zadrze po szybie ... troche to irytuje ... szyba jest ok zalozona
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Z jakiej firmy zamontowali szybkę ?
Lukasch44 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 a może wycieraczki już się kończą i dały o tym znać przy nowej szybie? podmień z kimś pióra i sprawdź.
gwiazda11122 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Z jakiej firmy zamontowali szybkę ? szybka jest z firmy Pilkingtona wiec chyba ok:) ale dobra jak temu zaradzic ???????????????????? zeby piorka nie drzyly a jak juz kolega wyzej napisal .. " Mam podmienic wycieraczki ... Mma kupione nowe ale za h... nie pasuja te zaczepy ..sa inne.. myslalem juz o przelozeniu tego uchwytu ale zbyt ryzykowne to bo jak mi peknie to bedzie ZONK
Bebe Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam!!! Czy problem drżenia wycieraczek minął i jak to naprawiłeś?
Rekomendowane odpowiedzi