gwiazda11122 0 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Witam Po wymianie szyby w moim A4 strasznie glosno mi chodza wycieraczki ( dokaldnie rozchodzi sie o pióra ) Jak moge temu zaradzic..czym je przesmarowac czy cos... pomozcie jak mozecie Pozdro KAMILO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyliner89 2 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Może źle szybę zamontowali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiazda11122 0 Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 nie , szyba jest jak najnbardziej prawidlowo , Wiesz o co mi chodzi tak z poczatku tak zadrze po szybie ... troche to irytuje ... szyba jest ok zalozona Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 333 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Z jakiej firmy zamontowali szybkę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasch44 1 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 a może wycieraczki już się kończą i dały o tym znać przy nowej szybie? podmień z kimś pióra i sprawdź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiazda11122 0 Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 Z jakiej firmy zamontowali szybkę ? szybka jest z firmy Pilkingtona wiec chyba ok:) ale dobra jak temu zaradzic ???????????????????? zeby piorka nie drzyly a jak juz kolega wyzej napisal .. " Mam podmienic wycieraczki ... Mma kupione nowe ale za h... nie pasuja te zaczepy ..sa inne.. myslalem juz o przelozeniu tego uchwytu ale zbyt ryzykowne to bo jak mi peknie to bedzie ZONK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe 0 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Witam!!! Czy problem drżenia wycieraczek minął i jak to naprawiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts