Jump to content
IGNORED

[ALL B7] Wyjecie Rns-a

Recommended Posts

Znalazlem na sieci taki filmik , fajnie gosc przedstawia jak wyjac nawi (dla kogos kto to robi pierwszy raz mysle ze cenna wskazowka) przy okazji jak podlaczyc ipod. Kurde mysle ze takie filmiki z roznych modow powstajacych na forum to nie glupi pomysl , duzo latwiej niz po zdjeciach ....

Wszystko pięknie ładnie jak masz takie wyjmiaki jak na filmiku, a nie te tanie np. z allegro przypominające tylko wyjmiaki, przynajmniej u mnie radio siedzi ciasno i za pomocą tych czterech blaszek nie ma żadnych szans wyciągnąć w ten sposób radio, można albo porysować radio albo ręce poharatać, dlatego proponuje w tej sytuacji włożyć wyjmiaki 'blaszki' do radia, żeby odblokowac zaczepy i normalnie pchnąć ręką od tyłu radia (należy zdjąć schowek pasażera) :hi:

przy okazji jak podlaczyc ipod.

:arrow2:Montaz interfejsu pod IPOD

:arrow2:Montaz wejscia AUX

:)

wiem ze o tym bylo ale bardziej mi chodzi o kwestie przedstawienia , zadne pisanie i zdjecia nie pokaza tego jak film. Trzeba czesciej przy modach nagrywac co sie robi i wtedy bedzie git :rolleyes:

też miałem klucze z allegro i przy pierwszym użyciu wygieły mi się w rękach.

Ja wkładałem klucze i od spodu RNS-a podważyłem cienkim nożykiem urządzenie i wyjąłem. UWAGA żeby nie uszkodzić listwy

To że klucze z allegro sa h...we to już wiem ... ale radzę sobie w ten sposób że wkładam je w odpowiednie miejsca i demontuje schowek pasażera by od tyłu lekko pchnąć i jest git.