bania Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Chętnie poczytam porady tych którzy to już robili w a4 mi się zdarzało już wymieniać szyby wklejane ale nie w audi . Patent ze struną gitarową znam . Co z metalowym okuciem na brzegach szyby ?
MASATO Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 te boczne listwy są wciskane i łatwo się je demontuje, gorzej z uszczelką górną szyby, bo ori była aluminiowo-gumowa i po wymontowaniu nie nadaje się już do ponownego założenia, ale może będziesz miał szczęście i ktoś już zmieniał szybkę i ta uszczelka będzie gumowa.
bania Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja mam w aucie nie oryginalna szybę . Czym wycinałeś ? demontowałeś tapicerkę słupków ?
Zadymiacz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 tak demontujesz slupki w wenatrz poprsou zeby ich nie uszkodzic gdzies musisz tez uwazac na podsufitke zeby gdzies struna nie zachcaczy oglolnie ciezkie zadanie troche jak jest wszytko w aucie ale do zoribienia tylk trzeba uwazac by sobie niczego nie uszkodzic
puzzel1 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja wycinalem szybe zyłką do wycinania szyb (w motoryzacyjnym za 2zl kupilem ze 2m), slupki zdemontowalem zeby nie uszkodzic, troszke zahaczyłem podsufitkę, ale tego nie widac oczywiscie samemu nie da sie wyciac, jedna osoba musi ciągnąć od środka, druga na zewnatrz, 5 minut i szyba wycieta. A za ori szybe dalem 260pln
bania Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Powiedzcie jeszcze jak te słupki zdjąć ?
Zadymiacz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 na zarzaski one sa musisz precyzyjnie posiagnąć je szybkim ruchem i wyskocza
bania Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tak na marginesie bo razem z szybą mam okazje kupić fisa z manetką za 150zł ang warto ?
Rekomendowane odpowiedzi