krzysztof198919891989 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam was Panowie. w nowy rok moja audi mnie rozczarowała niestety. podłączałem sobie 4 el szyby .i przekreciłem zapłon zeby otworzyc zamknac szybki i cos zaśmiardło pod nogami kierowcy a nastepnie po ponownym przekreceniu kluczyka kontrolki na liczniku się nie swieca - MARTWY i nie moge odpalic auta. zaznacze ze konsola sie podswietla, klimatronik z dmuchawa chodza ,wycieraczki kierunki swiatła itp dzialaja. cyka mi przekaznik 213 czy to moze byc on ? bezpieczniki sa ok. co o tym sadzicie .moze macie jakies pomysły.czy to może stacyjka sie rozjeb ?
wojtek79 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Z którego miejsca wziąłeś zasilanie do el.szyb?
krzysztof198919891989 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 czesc wiazki podpiołem pod reszte starej wiazki ktora była pod 2 el szyby. niebieska kostka w nogach kierowcy[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 07:28_________________________________________________temat zamykam. kostka stacyjki sie spaliła
Rekomendowane odpowiedzi