krzysztof198919891989 0 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Witam was Panowie. w nowy rok moja audi mnie rozczarowała niestety. podłączałem sobie 4 el szyby .i przekreciłem zapłon zeby otworzyc zamknac szybki i cos zaśmiardło pod nogami kierowcy a nastepnie po ponownym przekreceniu kluczyka kontrolki na liczniku się nie swieca - MARTWY i nie moge odpalic auta. zaznacze ze konsola sie podswietla, klimatronik z dmuchawa chodza ,wycieraczki kierunki swiatła itp dzialaja. cyka mi przekaznik 213 czy to moze byc on ? bezpieczniki sa ok. co o tym sadzicie .moze macie jakies pomysły.czy to może stacyjka sie rozjeb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek79 2 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Z którego miejsca wziąłeś zasilanie do el.szyb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof198919891989 0 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 czesc wiazki podpiołem pod reszte starej wiazki ktora była pod 2 el szyby. niebieska kostka w nogach kierowcy[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 07:28_________________________________________________temat zamykam. kostka stacyjki sie spaliła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts