Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPW] Odgniecenia w kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy można się zainteresować kupnem tej kierownicy chodzi o te zagniecenia widoczne na niej,czy można coś z tym zrobić czy dać sobie spokój? :mysli:

http://moto.allegro.pl/audi-q5-a6-kierownica-z-lopatkami-skorzana-s-line-i2016994991.html

Opublikowano

kolego nic z tym nie zrobiesz a po drugie to jest kiera z q5 albo a6 to ona do a4 podobno nie pasuje musiał byś dopytać "siemiana" o tam dokladnie wie czym sie roznia :hi:

Opublikowano

Ta kiera pasuje :) Nie posiada tego drugiego otworu po prawej stronie :wink4:

Takie wgniecenia mozna usunąć puszczjąc ciepłe powietrze np. od suszarki w miejsca zagniecione masując odpowiednio palcami :naughty:

Opublikowano

Ta kiera pasuje :) Nie posiada tego drugiego otworu po prawej stronie :wink4:

Takie wgniecenia mozna usunąć puszczjąc ciepłe powietrze np. od suszarki w miejsca zagniecione masując odpowiednio palcami :naughty:

a gdzies tam czytałem jak siemian się wypowiadał że coś nie pasują te od q5 i a6 dlatego odpisałem koledze :decayed: a to czy aby napewno wyskoczy?? nie trzeba ściagać skórki???

Opublikowano

Tutaj nie ma tego otworu a własnie tu tkwił problem :) i ta kiera pasuje do B6 , B7

otwor.jpg

Opublikowano

no to kolego nic tylko brać bo cena niezła i to jeszcze s-line :good:

Opublikowano

Sposobu na usunięcie takich odciśnięć nie znam, ale co do rozpoznawania kierownic i poduszek, to zrobiłem małe porównanie.

audink.th.jpg

Pozdrawiam!

Opublikowano

no i od razu widać różnicę bardzo ładne porównanie :good::notworthy:

Opublikowano

Czyli tak ,cena dobra bo takie same S-line są po 800zł,a ta 500 tylko te odgniecenia :kwasny: myślę że to przez nie mniejsza cena ale boję się że mogą one zostać i być widoczne bo nie mam doświadczenia z takimi wgnieceniach w skórze jakby miały zostać to lepiej za 500zł kupić taką tylko bez znaczka S-line ale idealną.Dzięki za opinie i porównanie poduszek bo i ją będę musiał kupić :hi:

Opublikowano

napisz kolego do siemiana on ci cos zalatwi ladnego :good: polecam ja u niego zmieniałem

Opublikowano

Próbować opalarką warsztatową ( tylko z umiarem bo nici puszczą ! ) i masować palcami :wink4: