Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Obudowa filtra powietrza 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam małe pytanie czy obudowy filtra są identyczne czy czym się różnią ta od lifta od tej z przed lifta. Znalazłem aukcje gdzie sprzedawca opisuje ze jest od 1.6, 1.8 i z fotki z nadruku wywnioskowałem ze jest z roku 97. Na oko wygląda identycznie jak moja z przed spotkaniem z sarną, ale nie chciałbym wydawać na marne sto kilkadziesiąt złotych. Będę wdzięczny za wszelkie info czy można śmiało ja kupować czy jednak szukać takiej od lifta?

pzdr

Opublikowano

są takie same w 1.6 i 1.8 ale poszukaj może taniej się da ogarnąć temat.. :hi:

Opublikowano
  • Autor

są takie same w 1.6 i 1.8 ale poszukaj może taniej się da ogarnąć temat.. :hi:

Dzięki za odpowiedz ale nadal nie wiem czy ta z przed lifta 97r jest taka sama jak ta po lifcie.

Co do ceny to 100zł za obudowę to chyba nie jest aż tak źle a stan jest jej naprawdę bardzo dobry, chyba że któryś z kolegów ma na zbyciu taka całą obudowę wraz z tą górną osłoną filtra to chętnie kupię.

Dodatkowo połamało się mocowanie osuszacza nie wiem dokładnie jak to sie nazywa ale będę wdzięczny za numer z etki tej części i ewentualnie przybliżony koszt tego w serwisie jeśli któryś z kolegów zna, bo np. szukając mocowania zderzaka przedniego na alledrogo były używki w cenach od 90 do 130zł + wysyłka i większość z połamanym "wąsem" czy jak to nazwać, a w serwisie koszt nowego oryginalnego mocowania "ślizgu" ku mojemu zdziwieniu 124,70zł więc czasami warto zapytać w serwisie o części.

pzdr

Opublikowano

Ostatnio pytałem krychy zagadaj do niego

Puszkę miał za około 80

Opublikowano

poszukaj kolego na forum jest tego pelno a tu zawsze ludzie pomoga zapraszam a dzioal sprzedam tam napewno znajdziesz