Jump to content
IGNORED

[ALL B7] Nie dzialaja przyciski w kluczyku - dziwny przypadek

posti_a6

Recommended Posts

Witajcie....

na wstepie zaznaczam że czytałem juz sporo na ten temat i filmik jak dodać kluczyk do samochodu tez znam bo juz to robiłem :)

Sprawa zaczela sie ok rok temu. Nagle ni z gruchy ni z pietruchy przyciski w kluczyku przestały działać, dioda świeciła przy nacisnieciu któregokolwiek przycisku ale zero reakcji w samochodzie, zaczalem szperać na forum no i znalazłem filmik, zorganizowąłem sobie drugi kluczyk i wg filmu kóry jest w jednym z tematow sprawdzielm kluczyc czy centralka go widzi i potem go dodałem i wszytsko było OK. Kluczyka którym poprzednio obsługiwałem samochód centralka nie widziała.

Klika dni temu historia się powtórzyła... W kluczyku przestały działać przyciski. Sprawdziłem kluczyc za pomocą VAG'a i centralka go nie widzi... Co może się dziać? gdzie szukac przyczyny i jak to naprawić?

z góry wielkie dzieki za pomoc

żeby z dnia na dzień przestały działać to jeszcze nie słyszałem :kwasny:

kilka osób z B7 2005 (w tym ja) borykało się z problemem niewidocznego drugiego pilota dla centralki i do tej pory temat nierozwiązany, przynajmniej nie widziałem na forum :wallbash:

no własnie a u mnie z dnia na dzień pilot mówi "pierd... nie robie" i koniec... mogę sobie załatwić kolejny kluczyk i go dodać i tak zrobiłem wczesniej, ale zastanawia mnei co jest nie tak i gdzie tkwi problem