Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AVG] Problem z nawiewami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Mam mały problem z nawiewami... Problem wygląda tak że nie działają a najlepsze jest to że czasem działają... Podpinałem pod VAG-a i nic nie wykazało żeby był jakiś błąd czy coś... I jestem w kropce bo teraz jest taki sezon kiedy są bardzo potrzebne... Nie wiem w co ręce włożyć... Może macie jakieś obiekcje o co może chodzić... Pozdrawiam

Opublikowano

Lakonicznie to może być opisanego cos innego Ja opisałem co sie dzieje.... I tyle.. To czego ci brakuje

Opublikowano

Skoro raz chodzą a raz nie to musi wywalić błąd na vagu. Spróbuj jeszcze wgrać nastawy początkowe to może pomoże. Panel climatronica nie świruje?

Opublikowano

No widzisz, kolega wyżej zrozumiał, że chodzi o silniczki klap...ja odczytałem to jako awarię dmuchawy. Poza tym nie napisałeś, czy masz climatronic, jeśli tak to możesz sprawdzić jeszcze błędy na nim. Zarówno o silniczkach, jak i o naprawie dmuchawy tematów jest na forum sporo.

Opublikowano

Mam climatronik...A w ogóle rozebrałem schowek żeby się dostać do silniczka i w ogóle i jak uderzyłem to się nawiewy załączyły A więc to muszą być szczotki No i właśnie panel climatronika nie świruje... Na dniach rozbiorę żeby dostać się do szczotek i w ogóle i wtedy zobaczymy czy to faktycznie to...

Opublikowano

To silnik dmuchawy Ci się skończył. Ja kupiłem nowy na alledrogo za 130, oczywiście zamiennik i działa do dzisiaj.