pocas Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wczoraj przy próbie otwarcia maski w jakiś niewyjaśniony sposób urwałem "klamkę" od otwierania maski (ta wew, pod kierownica). Mam już dość mocno naprężoną linkę i się bardzo ciężko otwiera. Jest jakis sposób na awaryjne otwarcie maski?
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jak kojarzę to chyba masz Avensiaka Dryndaj do AMX Rzgów - pewnie pomogą
pocas Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Błąd przyjacielu z miasta oddalonego ode mnie 2km Kupiłem wczoraj A4 i już zdarzyłem ją popsuć ;]
pakotomasz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 W dziale Warsztat masz ten temat (poniżej link) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22551.0 Rączkę/uchwyt kupuj w ASO, koszt ok 32zł. Nr katalogowy to: 8E1823533B
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Błąd przyjacielu z miasta oddalonego ode mnie 2km Kupiłem wczoraj A4 i już zdarzyłem ją popsuć ;] Sorki za OT - pokarz to cudeńko :naughty:
pocas Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Totalny golas. Z bajerów ma to że jest czarny... i ma parktronica ;]
Rekomendowane odpowiedzi