PRODI55 0 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 witam bylem u mechanika i stwierdzil ze niedomykanie szyb z pilota i nie dzialajace oswietlenie kabiny przy otwieraniu i zamykanie drzwi to krancowki gdzie sie to znajduje czy sa one drogie i czy ktos wie jak je wymienic? [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod] Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl666 2 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Poczytaj to: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_naprawa_podswietlenia_przy_otwieraniu_drzwi-t33380.0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mily 4 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Tu masz ładnie pokazane krańcówki: http://www.turbo-diesel.pl/admin/upload_img/image/zamek/18.jpg To są te 3 czarne puszczeczki, z wystającymi dzyndzelkami. Jak dzyndzelek się cofnie to się zamyka styk lub otwiera zależy od funkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRODI55 0 Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 dzieki[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 20:39_________________________________________________jeszcze jedno a za co one odpowiadaja tzn ta 1 2 i 3[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 21:08_________________________________________________rozebralem dzisiaj zamek i mam jakis inny typ tego zamka nie wiem ale inaczej wyglada i nie wiem jak go rozebrac pomoze ktos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl666 2 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Nie wiem PRODI czego ty tak naprawdę szukasz? Jeżeli szukasz w audi zamków od golfa to życzę powodzenia. Podesłałem ci dobrego linka a tyś niewierny Tomaszu nie uwierzył? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mily 4 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ja ci pokazywałem przykładowe krańcówki a nie jaki masz zamek w audi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts