Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Biopaliwo własnej produkcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro będę gadał z jednym chłopaczkiem, który od 2 lat leje BIO do swojego A4 B6 ale 101 koni w dieslu. Panowie czym się różnią te silniki o mocy 101 a 131 jak u mnie ? Mam zamiar dokładnie przyjrzeć się jego silnikowi i sprawdzić jak mu jeździ furmanka na tym Bio tankowanym od 2 lat...

Opublikowano

Macie Panowie problemy ...

Tyle osób handluje ropą po 3,5 albo 4 zł. Trzeba się tylko zaangażować w poszukiwania. No i najlepiej mieć CB .

Opublikowano
  • Autor

Macie Panowie problemy ...

Tyle osób handluje ropą po 3,5 albo 4 zł. Trzeba się tylko zaangażować w poszukiwania. No i najlepiej mieć CB .

Gadasz głupoty, za 3,5 to można było kupić jak paliwo było po 4,5. A teraz jak jest po 6 zł prawie to niżej jak 4,5 nie chcą zejść. Od czasu do czasu może i za te pieniążki się coś trafi ale to jest tak samo jak z autkami od czasu do czasu też można za półdarmo wyrwać fajną furmankę, ale to są sporadyczne przypadki.

No oszczędność niby 200 zł miesiecznie. A jak ci się coś zpipcy przez to paliwo, to to, co zaoszczędzisz to oddasz na naprawę :wallbash:

Do silników AFN już słyszałem że nie takie rzeczy leją i nic się nie dzieje. Wydaje mi się że w tym silniku jak ma paść coś to na ON też padnie.

Ale czekam dalej na Wasze opinie.

Opublikowano

Dziwne. Ja mam za 3.5 :gwizdanie:

Opublikowano

:facepalm: Bo pracujesz na Orlenie i masz znajomości ? Wyobraź sobie że nie każdy ma takie dojścia i nie jest to takie proste. A skoro jest to proszę bardzo daj namiary na te swoje superanckie źródła skoro to takie oczywiste.

Opublikowano

:facepalm: Bo pracujesz na Orlenie i masz znajomości ? Wyobraź sobie że nie każdy ma takie dojścia i nie jest to takie proste. A skoro jest to proszę bardzo daj namiary na te swoje superanckie źródła skoro to takie oczywiste.

no ja też poproszę o namiary...przyjadę z północy od razu po 2 może 3 tyś litrów bo w tej cenie to sie opłaci...

ale kolega pewnie jest jednym z tych co pieją na około za ile to maja a jak ktoś mówi - załatw - to "a bo wiesz teraz niema odezwe sie jak będzie" :polew: :polew:

Opublikowano

no ja też poproszę o namiary...przyjadę z północy od razu po 2 może 3 tyś litrów bo w tej cenie to sie opłaci...

ale kolega pewnie jest jednym z tych co pieją na około za ile to maja a jak ktoś mówi - załatw - to "a bo wiesz teraz niema odezwe sie jak będzie" :polew: :polew:

Każdy orze jak może ;]]

Masz Diesla, to zainteresuj się tematem. Ja mam do swoich potrzeb, nie zamierzam handlować. A co po niektórzy by chcieli, żeby pod nos im podstawić i najlepiej za pół darmo...