gigiindahouse Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Chce powrocic do starego softu w nawigacji a nie u miem sie polaczyc ze sterownikiem (37) Navigacja moze ktos wie co moze byc tego przyczyna ? inne sterowniki wchodza bez problemu interface mam na Com albo jest moze inny sposob na to aby powrocic do starego softu ? Z gory dzieki za odpowiedz.
kobra7 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Musisz mieć Vagcoma 409 lub wyższą, lub nagraj płytkę CD z 5 plikami i zmień w pliku tekstowym wersję na wyższą niż masz.
gigiindahouse Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 Witam w VAG COM wyskakuje informacja Error KWP2000 Address Unknown! Please Contact Ross-Tech KOBRA7 - mozesz bardziej przyblizyc jak nagrac ta plyte Cd bo mam wersje softu 650 w navi
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 KOBRA7 - mozesz bardziej przyblizyc jak nagrac ta plyte Cd bo mam wersje softu 650 w navi A czemu chcesz wrócić do starszego softu ? W VAG'u wchodzisz do NAVI, adaptacja i ustawiasz kanał 097 na 1, zapisujesz, wychodzisz z NAVI i wkładasz płytę ze starszym softem i zrobi się "downgrade".
gigiindahouse Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 Dzięki za informacje. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi