Zbigniew_Majkowski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam, mam szybkie pytanie czy licznik 8D0920980 podejdzie do mojego avanta? do niedawna miałem 8D0920930, ale dokończył żywota... Prośba o konkretne odpowiedzi i rady czy coś trzeba ewentualnie przekodować (nielicząc IMMO)
Zbigniew_Majkowski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dzieki za odpowiedz. Nie orientujesz sie sie moze czy trzeba go bedzie jakos dostrajac albo wsady inne wgrywac? potrzebuje wszelkich informacji a w necie nie znalazlem wielu wyczerpujacych. Jesli cokolwiek mozesz doradzic lub podpowiedziec to bylbym zobowiazany.
rafalx11 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 A co się stało z poprzednim ? Jaki miałeś VDO czy MM
Magicbattle Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 trudno powiedziec. ale widze to licznik jak i samochod to juz lift. to oprocz imka nic nie bedzie trzeba robic pytanie czy licznik nie jesd od beny jak masz ropniaka?
Zbigniew_Majkowski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Stary licznik padl. cos z elektronika sie stalo, zadne wskazowki nie dzialaja a fis sygnalizuje tylko otwarcie drzwi. Jest to Jaeger. Ten licznik co moge kupic jest od diesla ale na cyferblacie sa mile i km. podejrzewam ze przyjechal zza baltyku. Zastanawiam sie czy bardzo skomplikowana jest adaptacja licznika z jukeju na kontynentalny. Wie ktos?
rafalx11 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Też się kiedyś borykałem z tym problemem i elektronik u którego byłem to raczej mi tego nie polecał , są jakieś problemy z tarczą europejską , nie pokrywa się z angielską . Ja miałem MM i sporo się natrudziłem z wymianą . Po kilku próbach z innymi licznikami kupiłem porządny VDO i jak narazie śmiga .
Rekomendowane odpowiedzi