qtper Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Witam, Zastanawiam się czy takie listwy można założyć do B6 http://moto.allegro.pl/item336622113_audi_allroad_audi_a6_listwy_drzwiowe.html Chodzi mi o to czy są robione listwy na ten styl jak allroad, wydaje mi się że gdzieś w necie widziałem taką fotke Ma ktoś wiedzę na ten temat??? Ja bym sobie takie zapodał
qtper Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 Tak, ale mi chodzi czy są do B6 robione na ten styl, wiadomo nie oryginalne
ykk Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 qtper kup lepiej listwy od eSy albo od s-line..
marcin j Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Chodzi mi o to czy są robione listwy na ten styl jak allroad, wydaje mi się że gdzieś w necie widziałem taką fotke Najprawdopodobniej to byly listwy s4, bądź s-line
malik Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 To są listwy aluminiowe od starego A6 Allroad. Aktualna cena niech Cię nie zwodzi. Na pewno pójdą za ponad 1k PLN. Listy od B6 S4 po pierwsze są innego kształtu a po drugie są z plastiku. Nie słyszałem o wersji aluminiowej.
basen Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Nie ma takie wersji. Chyba ze dasz je sobie oblac chromem, ale nie ma gwarancji ze sie nie odrapia.
12RAEL Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie jestem za chromem ale ciekawe jak by to vyglądało na b6
Rekomendowane odpowiedzi