jac0205 1 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Witam. Poszukiwany dobry zakład od regeneracji turbin w woj .kujawsko-pomorskim. Wirnik się skończył... PS Jakieś opinie o firmie CARTUR z Bydgoszczy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
--Arkadia-- 0 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ja osobiście u nich nie naprawiałem jednak miałem z nimi styczność i zdecydowanie polecam - solidna firma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jac0205 1 Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Dzięki, Już tam zawiozłem turbinkę. Obsługa sprawia wrażenie, że mają pojęcie o tym co robią. Zobaczymy efekt końcowy. No i dają roczną gwarancję. ----------------------------------------------------- Turbina zamontowana, czuć różnicę podczas jazdy. Koszt odbudowy (nowy środek: wirniki, tulejki, kierownice) wraz z ustawieniem do wartości fabrycznych 1400,00 netto. Polecam firmę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Multi.a4b5 0 Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 (edited) . Edited April 10, 2022 by Multi.a4b5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts