skater69 1 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 witam czy jak mialem modul BD( fabryczny alram, 433, el.szyby itd.) to moge go wymienic na AR ( 433, el.szyby) Chodzi o to ze w opisie do AR nie ma podanego fabrycznego alarmu... wiec nie jestem pewien czy bedzie pasowac z gory dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris 0 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 nie bedzie. przynajmiej tak kolega w b6 miał bd i tylko ten żaden inny nie pasował Link to comment Share on other sites More sharing options...
skater69 1 Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 miales racje do BD pasuje tylko i wylacznie BD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris 0 Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 miales racje do BD pasuje tylko i wylacznie BD Link to comment Share on other sites More sharing options...
skater69 1 Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 po podlaczeniu BC nie chodzily tylne drzwi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris 0 Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 on miał tak samo a ten BD trudno dostepny jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 333 Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 A robiliście Adaptacje Wariant modułu komfortu – ADAPTATION 10, kanał 61: 0 – szyby tylnych drzwi w elektryce 1 – szyby tylnych drzwi w korbach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris 0 Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 laguna jeśli założyłeś inny moduł niż BD nie pomogło.przynajmiej u mojego kolegi a elektryk powiedział że nic nie poradzi podpinał kompa kombinował i musiał być ten BD.jak dobrze pamietam tylne drzwi nie zamykało i coś jeszcze.w każdym razie kupił na serwisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skater69 1 Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 no dokladnie adaptacje niepomogly.... tylne drzwi niezamykaly sie a dzialaly bo podbinalem na krotko. Po wlozeniu modulu BD zadzialaly od razu. Teraz mam problem ze sprzedaza modulu BC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris 0 Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 wystaw alledrogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skater69 1 Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 juz 2 razy probowalem teraz bedzie za 250 zloty o 100 taniej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz_mk2 54 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 wystaw za 200zł a nie za 250, wcale się nie dziwie że za 350zł się nie sprzedał. Modułów na allegro jest multum. Ja swojego AD sprzedałem w 1 dzień za 180zł. Zwróć uwagę, że te powyżej 250zł się w ogóle nie sprzedają i to niezależnie od wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts