aborygen Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam kolegów i proszę o wskazówkę. Aktualnie jest po przeróbce kosza 1 din na 2 din - klimatronic i radio. Kupiłem radio symphony 3 i redukcje iso-iso2 - podobno to miało być do radia No i po podłączeniu nic nie wyświetla, nie prosi o kod - zasilanie dochodzi. Jest jeszcze możliwość że radio jest zepsute - wtedy wyśle do gostka bo mam jeszcze na gwarancji. Jeżeli miał ktoś podobny problem lub wie jak to rozwiązać to bardzo proszę o informację. Pozdrawiam
domin79 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ..zmostkuj piny 15 i 16 w kostce iso i ruszy
aborygen Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 jestem zima w tym temacie ale zaraz Szwagra wołam i niech sie bawi dalej jak mam odpowiedź :> narka dzięki dam znać co i jak[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 15:59_________________________________________________wsjo zmostkowane, radio działa ale cd zima komunikat : cd error service. więc po niedzieli muszę się skontaktować ze sprzedającym. jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
aborygen Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 ale nie można wcale włożyć płyty i tu jest piesek ..............
domin79 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ale nie można wcale włożyć płyty i tu jest piesek .............. ..pewnie inna tam siedzi i dlatego
aborygen Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 może i tak ale kurde kupiłem sprzęt ze sklepu na alle i wsjo niby miało działać , gwarancja jest więc zostanie mi chyba tylko wysyłka
Rekomendowane odpowiedzi