magia Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam.Skradziono mi komplet zapasowych kluczyków>mam pytanie:czy ktoś wymieniał zaki lub wkładki i jak to wygląda od strony technicznej?Z góry Dziekuję za pomoc
MASATO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 w poliftach wkładka zamka drzwi jest nierozbieralna, ale bez problemu wymienisz stacyjkę i zamek w tylnej klapie, w od klamki zamka odepnij cięgienko to nikt drzwi nie otworzy
magia Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dzięki :good:a o jakie cięgienko chodzi i jak to wygląda?nigdy nie zaglądałem tam do środka
kkam Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 no i oczywiście zmiana imo.. jeżeli miałeś
magia Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dzięki.Rozumiem wystarczy zmienić kod
MASATO Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak chcesz to mam zestaw stacyjka + grot kluczyka + zamek tylnej klapy + klamka schowka do AVANTA 2000 pisz priv jak coś
Rekomendowane odpowiedzi