aborygen Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam ponownie - ciąg dalszy radia. Radio zamontowane - gra :> CD niestety nie, mam komunikat: CD ERROR SERVICE Nie można płyty włożyć - wsjo zablokowane. Teraz mam pytanie - awaria zmieniarki czy sprzedający zabezpieczył radio do transportu - czy jest taka możliwość ?
wrclaguna Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Moze płytka jest w srodku sprawdzałes ?
aborygen Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nawet karty z bankomatu nie włożysz. Radio kupiłem i dzisiaj zamontowałem a tu taka niespodzianka.
domin79 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nawet karty z bankomatu nie włożysz. Radio kupiłem i dzisiaj zamontowałem a tu taka niespodzianka. ..no niestety pewnie musisz odesłać a tak na przyszłość to pisz w wątku który rozpoczołeś wcześniej , po co zakładać 2 tematy
aborygen Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 masz rację, przepraszam za zamieszanie i dzięki za odpowiedz. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi