Adriano545 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 witam! Mam takie pytanie pojawiają mi się cały czas te same błędy i mam takie pytanie czy to jest normalne że samochód chodzi dobrze ale po skasowaniu błędów czuć drgania na samochodzie. Obroty przed i po lekko się wahają ale widać to tylko na vagu. Samochód po jakimś czasie sie uspokaja. Czy to jest normalne? Czy przechodzi w stan awaryjny (ale jak by przeszedł w stan awaryjny to by wyskoczyły jakieś błędy odrazu i by się chyba kontrolka od silnika zapaliła). Proszę o odpowiedź.
Fr0styyy. Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Raczej nie jest normalne. Jakie to są błędy?
Adriano545 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 błędy to daługoterminowa adaptacja składu mieszanki mieszanka za uboga na banku 1 i 2. Ostatnio wyskoczyło też to samo tylko na biegu jałowym. Warm up na katalizatorze 1 i 2. Oraz jest nieraz wypadanie zapłonu tylko zawsze jest na innym cylindrze. Co do tego wypadania to wymieniłem świece i cewki ale to samo jest.
Rekomendowane odpowiedzi