Onkel 9 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Witam kolegów. Dzisiaj jechałem sobie z panną i przy dojeździe do świateł pedał hamulca wpadł mi w podłogę Zahamował ale pedał na samym końcu. Powoli zjechałem, podnoszę klapę płyn hamulcowy jest ok. Jutro podjadę na kanał patrzeć co się dzieje ale już zapytam co to może byc i na co zwrócić uwagę jeśli płynu nie ubywa. Jakieś 2000km temu wymieniłem klocki z przodu i płyn na ATE 200... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Pablo. 16 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 To że płyn w zbiorniczku jest to nic nie znaczy naciśnij kilka razy i zniknie Albo strzelił przewód albo któryś cylinderek cieknie. Kanału nie trzeba naciśnij na hamulec dwa razy i zobacz przy którym kole jest płyn na ziemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onkel 9 Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Tak jak wspomniałem płyn jest tylko w zbiorniczku nigdzie nie ma wycieku. Wydaje mi się, że to pompa... Już mechanior sprawdza więc napiszę jak już będę po odbiorze auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts