kicker81 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wczoraj wracajac do domu gdy podjezdzalem pod sama brame skrzynia jakos dziwnie zaczelo redukowac biegi, ta z lekkimi szrpnieciami. Gdy juz sie zatrzymalem na biegu "D" auto zgaslo Teraz jest tak gdy wrzucam mu jakis bieg to jakby skrzynia przenosila odrazu za duzy moment na kola i auto gasnie. A przeciez na wrzuconym biegiu i wcisnietym hamulcu powinien trzymac obroty.
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 podłącz VAG i sprawdz błedy powinno cos wyskoczyc.
kicker81 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Na czwartek jestem umowiony z mechaniorem wlasnie na VAGa. Przez telefon mowil ze moze byc problem ze sterownikiem skrzyni. Zobaczymy czy wykaze jakies bledy, oby to jakas pier**la byla bo ponoc naprawy automoatow sa koszytowne [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2008, 16:52 _________________________________________________No i niestety rzecz najgorsza... padla skzynia ;( elektronika zadnego bledu nie pokazuje. Pozostaje zrzucic skrzynie grzebac w srodku. Tragedia. Zna ktos jakis dobry zaklad od automatow????
Komarzysko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witaj Ja robiłem skrzynie miesiąc temu. Mam multitronika z 2003 r. Auto robiłem w Długołęce pod Wrocałwiem, koszt na gotowa 6500, 6 miesięcy gwarancji.
kicker81 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To jest wlasnie przesadzone... auto warte niecale 20 tys a koszt naprawy skrzynie siega 6 tys zloty..... po takiej naprawie to juz trzeba jezdzic autem bo sprzedawac sie nie oplaca. Mi udalo sie zalatwic mechanika co zrobi mi to po kosztach, moze do 3 tys sie zamknie.
Rekomendowane odpowiedzi