Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z automatem w 1.8 20V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wracajac do domu gdy podjezdzalem pod sama brame skrzynia jakos dziwnie zaczelo redukowac biegi, ta z lekkimi szrpnieciami. Gdy juz sie zatrzymalem na biegu "D" auto zgaslo :confused4: Teraz jest tak gdy wrzucam mu jakis bieg to jakby skrzynia przenosila odrazu za duzy moment na kola i auto gasnie. A przeciez na wrzuconym biegiu i wcisnietym hamulcu powinien trzymac obroty.

Opublikowano

podłącz VAG i sprawdz błedy powinno cos wyskoczyc.

Opublikowano
  • Autor

Na czwartek jestem umowiony z mechaniorem wlasnie na VAGa. Przez telefon mowil ze moze byc problem ze sterownikiem skrzyni. Zobaczymy czy wykaze jakies bledy, oby to jakas pier**la byla bo ponoc naprawy automoatow sa koszytowne :confused4:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2008, 16:52 _________________________________________________No i niestety rzecz najgorsza... padla skzynia ;( elektronika zadnego bledu nie pokazuje. Pozostaje zrzucic skrzynie grzebac w srodku. Tragedia. Zna ktos jakis dobry zaklad od automatow????

Opublikowano

Witaj Ja robiłem skrzynie miesiąc temu. Mam multitronika z 2003 r. Auto robiłem w Długołęce pod Wrocałwiem, koszt na gotowa 6500, 6 miesięcy gwarancji.

Opublikowano
  • Autor

To jest wlasnie przesadzone... auto warte niecale 20 tys a koszt naprawy skrzynie siega 6 tys zloty..... :thumbdown: po takiej naprawie to juz trzeba jezdzic autem bo sprzedawac sie nie oplaca.

Mi udalo sie zalatwic mechanika co zrobi mi to po kosztach, moze do 3 tys sie zamknie.