Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Laweta Warszawa - wynajem/stawki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey,

Powiedzcie mi proszę czy macie namiary na kogoś z Wwa z lawetą i jakie są stawki za kilometr. Potrzebuję na piątek i kolega który miał mi pomóc rozbił auto.

Opublikowano

150PLN w dowolne miejsce w obrebie Warszawy(korzystalem raz kilka lat temu). Poza Warszawe nie wim jakie sa stawki. Nie mam nic do polecenia :hi:

Opublikowano

ja slyszalem ze znajomy z wawy wzial prawie nowe iveco 7-osob plus najazd, nawigacja w komplecie z mapami calej europy, koszt 300zl na dzien, po powrocie tankujesz do pelna i oddajesz czyste auto, jak dla mnie rewelacja jezeli chodzi o dalsze wyjazdy

Opublikowano
  • Autor

OK, czyli tak jak ogólnie się podaje od ok 120 - max 300 a macie jakieś namiary, kontakt, telefon ?

Opublikowano

ja slyszalem ze znajomy z wawy wzial prawie nowe iveco 7-osob plus najazd, nawigacja w komplecie z mapami calej europy, koszt 300zl na dzien, po powrocie tankujesz do pelna i oddajesz czyste auto, jak dla mnie rewelacja jezeli chodzi o dalsze wyjazdy

mały szkopuł 300zl za dobę ale limit dzienny na km :gwizdanie: przeważnie ok 500 jak przekroczysz to za każdy dodatkowy KM opłata. Jak 7 os i najazd to mała waga załadunku i dużego auta nie przewieziesz (chyba ze to auto zarejestrowane jako ciężarowe pow 3,5 t ). Auta nie czyścisz tylko doliczają ci ok 50 zł za sprzątanie do ceny wypożyczenia. Oczywiście rożnie jest w wypożyczalniach. Trzeba dobrze wypytać przed wypożyczeniem i podpisaniem umowy wynajmu.

A tak z ciekawości daleko chcesz gdzieś jechać kraj czy zagranica ??

Opublikowano
  • Autor

@miodzio chciałem przed wyjazdem do Niemiec, zahaczyć jeszcze o okolice Rzeszowa bo tam ktoś A4 B8 właśnie ciągnie do PL... więc trochę km wyjdzie, stąd moje pytanie..

Opublikowano

U mnie w miescie kiedys kuzyn wypożyczał renault mastera autolawete i płacił 300zł na dobę, ale musiał płacił kaucje 1000zł.

Bez limitu km i można sobie jeszcze podczepić lawete.

Opublikowano

mały szkopuł 300zl za dobę ale limit dzienny na km :gwizdanie: przeważnie ok 500 jak przekroczysz to za każdy dodatkowy KM opłata. Jak 7 os i najazd to mała waga załadunku i dużego auta nie przewieziesz (chyba ze to auto zarejestrowane jako ciężarowe pow 3,5 t ). Auta nie czyścisz tylko doliczają ci ok 50 zł za sprzątanie do ceny wypożyczenia. Oczywiście rożnie jest w wypożyczalniach. Trzeba dobrze wypytać przed wypożyczeniem i podpisaniem umowy wynajmu.

A tak z ciekawości daleko chcesz gdzieś jechać kraj czy zagranica ??

żadnych dopłat nie było, jechali po auto do Włoch :cool1:

Opublikowano
  • Autor

dzięki Panowie, dogadałem się i kolega naprawia auto, będę musiał przesunąć wyjazd, serdecznie dziękuję raz jeszcze, za info i pomoc :)

pozdrawiam