Detter 0 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Witam. Przedwczoraj w nocy miałem nie miłą przygodę.... Zostawiłem na niecałą godzinę samochód pod blokiem (pierwszy i ostatni raz pojechałem tam!) Po powrocie zastałem nie miły widok.... Brak tylnej szyby (tj. jest, ale nie lubię układać puzzli aż tak żebym ją poskładał...). Łupem złodziei na szczęście nie padło wiele drogich przedmiotów... Tak naprawdę największą stratą jest szyba... Dziś byłem u szybiarza, koszty: 230zł z wymiana. Powiedzmy ze jest ok. Tylko ze w audi przy tylnej szybie (Avant) jest taki mały czarny trójkąt.... Niestety on też ucierpiał.... (chyba od podważania szyby) Trochę się powyginał i niestety ułamał... Niestety nie mam zdjęcia, ponieważ zabezpieczyłem szybę folią i nie chce jej teraz odwijać.... Dlatego zaznaczyłem na innym zdjęciu o jaką część mi chodzi.... Szybiarz mówi żeby szukać na alledrogo... Pytanie: pod jakimi hasłami mogę tego szukać? no i jak to wymienić? nie trzeba razem z szybą? (Na jutro mam umówioną wymianę). Prawdę mówiąc nie przyglądałem się temu specjalnie.... ciemno było a później sypał śnieg więc jak najszybciej zabezpieczyłem to okno... Macie może jakieś pomysły jak/gdzie tego szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 333 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Takiej pierółki to handlarze nie wystawiają zapytaj w ASO o cenę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detter 0 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 ok... a może jakiś numer części ktoś z was posiada na takie coś? Chodzi o lewą stronę (od kierowcy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 333 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Nie wiem czy masz w wersji black czy w połysku Tu masz wszelkie info z detalami http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=94599.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts