Dawids Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam mam takie pytanko czy da się jakoś zrobić tak żeby lusterka zawsze się składały przy zamykaniu auta i otwierały automatycznie przy otwieraniu lub odpalaniu?
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jak nie masz składanych lusterek to sie nie da
Dawids Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie no mam składane tylko tyle że składam je z kabiny tym pokrętłem od lusterek i rozkładam tak samo a chciałbym więcej wygody :>
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 No to moze taki patent http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182385.45
Dawids Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 czytałem to ale tyle pierdzielenia i to wszystko pod b6 podchodzi wydaje mi się że skoro jest u mnie wszystko tylko że za pomocą pokrętła to dało by się to jakoś inaczej zrobić bez grzebania w elektryce manualnie przecież domykanie szyb z kluczyka też jest a oni tam piszą że taki moduł kupowali i do tego się podłanczają
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 A probowałes ustawic na pokretle u siebie w pozycji składanych lusterek Sprawdz czy sie skladaja po wcisnieciu guzika na pilocie .
Dawids Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jak ustawiam w pozycji na składanie to się przecież odrazu składają więc jak mam to zrobić
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jak ustawiam w pozycji na składanie to się przecież odrazu składają więc jak mam to zrobić Jak palisz silnik to sie rozkładaja o to pytales
Dawids Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pytałem czy mogę zrobić tak żeby same się składały i rozkładały. Chciałbym żeby śie zamykały przy zamykaniu auta z kluczyka i otwierały przy otwieraniu auta lub gdy zapalam i gasze silnik to bez róznicy kiedy oby same to robiły bo już kilka razy zdażyło mi się zapomnieć ich rozłożyć zazwyczaj wtedy gdy sie spieszyłem
wrclaguna Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie da rady tak zrobić bez ingerencji w elektrykę
Dawids Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 oki oki dzięki i tak za próbę pokombinuje jeszcze może uda mi się coś ogarnąć to opisze co i jak pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi