Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] automatycznie składane lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko czy da się jakoś zrobić tak żeby lusterka zawsze się składały przy zamykaniu auta i otwierały automatycznie przy otwieraniu lub odpalaniu?

Opublikowano

Jak nie masz składanych lusterek to sie nie da :)

Opublikowano

Nie no mam składane tylko tyle że składam je z kabiny tym pokrętłem od lusterek i rozkładam tak samo a chciałbym więcej wygody :>

Opublikowano

czytałem to ale tyle pierdzielenia i to wszystko pod b6 podchodzi wydaje mi się że skoro jest u mnie wszystko tylko że za pomocą pokrętła to dało by się to jakoś inaczej zrobić bez grzebania w elektryce manualnie przecież domykanie szyb z kluczyka też jest a oni tam piszą że taki moduł kupowali i do tego się podłanczają

Opublikowano

A probowałes ustawic na pokretle u siebie w pozycji składanych lusterek :) Sprawdz czy sie skladaja po wcisnieciu guzika na pilocie .

Opublikowano

Jak ustawiam w pozycji na składanie to się przecież odrazu składają więc jak mam to zrobić

Opublikowano

Jak ustawiam w pozycji na składanie to się przecież odrazu składają więc jak mam to zrobić

Jak palisz silnik to sie rozkładaja :) o to pytales

Opublikowano

Pytałem czy mogę zrobić tak żeby same się składały i rozkładały. Chciałbym żeby śie zamykały przy zamykaniu auta z kluczyka i otwierały przy otwieraniu auta lub gdy zapalam i gasze silnik to bez róznicy kiedy oby same to robiły bo już kilka razy zdażyło mi się zapomnieć ich rozłożyć zazwyczaj wtedy gdy sie spieszyłem

Opublikowano

Nie da rady tak zrobić bez ingerencji w elektrykę :confused4:

Opublikowano

oki oki dzięki i tak za próbę pokombinuje jeszcze może uda mi się coś ogarnąć to opisze co i jak pozdrawiam