Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] automatycznie składane lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko czy da się jakoś zrobić tak żeby lusterka zawsze się składały przy zamykaniu auta i otwierały automatycznie przy otwieraniu lub odpalaniu?

Opublikowano
  • Autor

Nie no mam składane tylko tyle że składam je z kabiny tym pokrętłem od lusterek i rozkładam tak samo a chciałbym więcej wygody :>

Opublikowano
  • Autor

czytałem to ale tyle pierdzielenia i to wszystko pod b6 podchodzi wydaje mi się że skoro jest u mnie wszystko tylko że za pomocą pokrętła to dało by się to jakoś inaczej zrobić bez grzebania w elektryce manualnie przecież domykanie szyb z kluczyka też jest a oni tam piszą że taki moduł kupowali i do tego się podłanczają

Opublikowano

A probowałes ustawic na pokretle u siebie w pozycji składanych lusterek :) Sprawdz czy sie skladaja po wcisnieciu guzika na pilocie .

Opublikowano
  • Autor

Jak ustawiam w pozycji na składanie to się przecież odrazu składają więc jak mam to zrobić

Opublikowano

Jak ustawiam w pozycji na składanie to się przecież odrazu składają więc jak mam to zrobić

Jak palisz silnik to sie rozkładaja :) o to pytales

Opublikowano
  • Autor

Pytałem czy mogę zrobić tak żeby same się składały i rozkładały. Chciałbym żeby śie zamykały przy zamykaniu auta z kluczyka i otwierały przy otwieraniu auta lub gdy zapalam i gasze silnik to bez róznicy kiedy oby same to robiły bo już kilka razy zdażyło mi się zapomnieć ich rozłożyć zazwyczaj wtedy gdy sie spieszyłem

Opublikowano
  • Autor

oki oki dzięki i tak za próbę pokombinuje jeszcze może uda mi się coś ogarnąć to opisze co i jak pozdrawiam