Vexatus Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam kolegów, chodzi mi po głowie montaż boost gauge, ale że w B5 nie specjalnie jest miejce na takie rzeczy, żeby to po ludzku wyglądało, to lewy słupek "A" wydaje sie być najbardziej estetycznym rozwiązaniem. Jednak w słupku tym mam kurtyne powietrzną. No i teraz pytanie - czy ktoś posiada jakiś schemat, rysunki, jak to sie otwiera? Albo np. zdjęcia wystrzelonej takiej kurtyny? No bo nie chciałbym tym zegarkiem zarobić między oczy w razie "w" Pozdrawiam G.
Lukasz_N Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja na Twoim miejscu nie ryzykowal bym umieszczania tam niczego :gwizdanie:
MASATO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:12_________________________________________________myślę że jak zamontował byś wskaźnik nisko na słupku, blisko deski to będzie ok
Vexatus Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ano właśnie chyba jednak znalazłem troszkę inne informacje: source: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/239333-AWE-Boost-Gauge?p=2984299&viewfull=1#post2984299 Jak widać ze zdjęcia i postu - kurtyna wychodzi bardziej jakby z góry, nie naruszając w zasadzie obudowy słupka "A". Pozdrawiam Grzesiek
Rekomendowane odpowiedzi