Bozet Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Podłączyłem dzisiaj navi plus RNS-D do swojej B6 i mam takie problemy jak: 1-Mam w aucie zmieniarke w schowku nawi ja widzi ale nie moge jej uruchomic przez navi tak jak by ja widziala ale nie moge urzyc:( 2-Fale radiowe są zakłucane słaby odbiór radia:( 3-Nie mam podswietlenie navi ( ekran swieci ale reszta np przyciski nie swieca sie) 4-I problem z glosnikami mam system BOSSE navi widzi wszystkie glosniki 10szt ale nie moge wlaczyc wszytskiego naraz;/;/;/ albo tył działa albo przód jak zrobic by działały wszytskie naraz???:( PROSZE O POMOC BO TROSZKE SIE ZDOŁOWAŁEM NIE MAM POJECIA O CO CHODZI!! Mile widziane nr tel by mozna było zadzownic i lepiej obgadac temat przez tel i przy montażu w aucie:)
Bozet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Wczesniej mialem radio chorus 2 zwyj]kle radio z b6
jarek_ns Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Kolego musisz podłączyć vaga i zmienić kodowanie. I wszystko będzie ok. Na forum jest opisane jak wszystko zakodować. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk
miodzio Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 na radiu masz opis pinów zarówno na starym jak i na nowy - sprawdź czy wszystkie piny się pokrywają a potem kodowanie i powinno być ok.
Bozet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Oka dziekuje piny sa dobrze podlaczone zrobie kodowanie i mysle ze bededzie git:)
jarek_ns Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Co do kodowania to tu wszystko masz. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6358.0
Bozet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dobra system BOSE działa podswietlenie juz tez mam ale zostały mi 2 problemy 1- zmianiarka dziala podswietlenie ma płyty bierze oddaje ale w NAVI jest komunikat"BRAK ZMIENIARKI" i wogóle nie ogarnia jej. 2- a tu jak włączamnavi to wystakuje mi taki komunikat jka pokazuje fotke i nie wiem o co chodzi Mam jeszcze taki komunikat w radiu jest blad cd charger no conection oka to juz rozwiazałem został mi 1 problem ze zmienairka navi jej nie widzi a ona działa;//;;/;;/( juz po kodowaniu)
Rekomendowane odpowiedzi